måndag 19 januari 2009

postheadericon Dagen D

Packshot Idag har det varit fullt kaos på jobbet, jag glömde helt bort att äta lunch till och med. Allt på grund av förberedelserna inför ett viktigt biljettsläpp, ja imorgon blir det officiellt, en av sommarens stora konserter….:-)

Vår käre vd meddelade även att det var ett hårt år 2008, alltså ska det nu sparas pengar, hmm undrar allt om man får vara kvar så länge till. Söker i alla fall jobb för fulla muggar.

Sverige slog Spanien i handbollen härligt, kanske når de hela vägen i år.

Idrottsgalan var annars väldigt underhållande idag, Robert & Björn Gustavsson briljerade, och Settman fick gott om utrymme.

Dessutom det stora,….. U2s singel “Get On Your Boots” har premiär, den får tankarna att vandra åt Zooropa tycker jag. Lyssna här Bilden ovan är omslaget till “No Line On The Horizon” som släpps 2 mars.

We Are One där U2 gav en försmak av sommaren fan vad bra det var “Also an Israelian  dream and a palestinian dream” Bono var spelsugen!

0 kommentarer:

Leta i den här bloggen

Om mig

Mitt foto
Kärt barn har många namn... Är en ensamstående tvåbarnsfar, till en dotter på 4 och en son på 7. har mycket tankar om allt och ingenting.

Mest Spelade nu

  • MW2- Stimulus Package
  • A kingdom for Keflings
  • P4 - Radio Sthlm i bilen
  • Spotify

Etiketter